Top Manta

Portada

El Hombre Negro – Paquidermo en el salón

Que el zoologic és un lloc perillós ho sabem tots, però tota precaució és poca perquè els animals no es claven en casa, més encara si es tracta dels temibles paquidermos. El Hombre Negro ens deixa ben clar aquest punt amb el seu hit eurovisiu (candidat a Eurovisió 2009). Ens agrada tant aquesta cançó, els hi hem fet un videoclip.

Portada

Los Gandules – Cuidame el gato

Fent ús del seu particular estil de versionar amb lletres pròpies, Los Gandules ens proposen que li cuidem el gat aquest mes. N’hi ha un videoclip que tampoc té desperdici.

Portada

Andrés Pajares – Drácula Ye Ye

Ja fa temps que vam escoltar, quasi per casualitat, aquesta cançó. Des d’aleshores, hem estat fans incondicionals, fins al punt que li hem fet un videoclip. Aquesta cançó no podia faltar al nostre top manta.

Portada

Jose Ángel – Madre, soy cristiano homosexual

José Ángel volia contar-li una cosa a sa mare… I al final ens la va contar a tots. Bo el títol d’aquesta joia resumeix perfectament el contingut, però, encara i així, val la pena escoltar-la; és desgarradora.

Portada

Los Desgraciaus – Los coches chocones

Un diumenge per la vesprada, en un poble en festes qualsevol. Una música accelerada i estrident travessa les parades de la fira. De sobte, és interrompuda per una sirena: La volta dels cotxes de xoc s’ha terminat. És el moment d’anar a comprar més fitxes. Un homenatge a aquesta mítica parada en tota fira que es prècie.

Portada

Asfalto – Maldito gato

Aquesta cançó és tota una declaració de principis en contra de la comunitat felina, però al mateix temps suposa un crit d’angoixa davant la impossibilitat de fer front a un gat comú. Germans felins romangau units, no podran amb nosaltres!

Portada

Joaquín Reyes & Mel Allen – Sàmuel

És un misteri sota l’efecte de quines substàncies es va composar aquesta cançó, però és inevitable escoltar-la i no posar-se en trance. No és casualitat que la vam escoltar per inspirar-nos en el rodatge del videoclip del Dràcula Ye Ye.

Portada

Los Marañones – Mi gato se llama persona

El seu gat es diu persona i perquè a tothom li quede clar, el nom li ho va posar ell. Amb aquesta cançó Los Marañones demostren com es pot fer una oda a la felinitat amb estil. I el teu gat, com es diu?

Un comentari per “Top Manta”

Els comentaris estan tancats.