La web felina El Bloc de l'opinió felina

21Feb/130

Fu Manchu For President

En una mostra més de la confiança amb que els polítics del PP campen per les institucions públiques de la Comoditat Valenciana, l'exalcalde d'Alacant i actual diputat de les Corts, Luis Díaz Alperi, va ser sorprès l'altre dia tallant-se les ungles durant un debat al Parlament Valencià. Les ungles de les mans, de moment.

Díaz Alperi en el vàter de sa cas... Oh Wait!

Díaz Alperi en el vàter de sa casa. Oh Wait!

Per a aquest senyor ha de ser molt important tindre les ungles ben tallades, ja que, a banda de dormir al seu escó, el seu treball consisteix en votar. "Funcions del lloc: Prémer un botó" posarà segurament al seu currículum. I cada mes li paguem bona cosa perquè ho faça bé. Així que, ell que és molt mirat, es talla les ungles per evitar problemes, no siga que durant la votació una ungla massa llarga prema per accident el botó que no toca. No és fàcil controlar unes ungles llargues, a no ser que sigues Lee Redmond, que com que no es talla les ungles des de 1979 ja és capaç de fer tot tipus d'activitats. Fins i tot votar en les Corts.

El que es diu dur una vida normal...

El que es diu dur una vida normal...

Així, de ser diputada, Lee Redmond no seria sorpresa tallant-se les ungles durant una sessió parlamentària o anant a un gabinet d'estètica a fer-se la manicura. Ni tan sols jugant al Apalabrados, ja que no crec que les seues ungles siguen suficientment capacitives per ser compatibles amb els dispositius tàctils. Com podeu veure, la seua presència contribuiria, com a mínim, a millorar la imatge dels polítics. De fet, sols estant asseguda al seu escó, atenent als debats (encara que no entenguera res), ja seria més productiva que molts. Productivitat, eixe concepte tan vel·leïtós.

I jo em pregunte, estarà la longitud de les ungles directament relacionada amb la productivitat política? Aquesta no és una pregunta trivial, trobe que la seua resposta podria donar peu fins i tot a una tesi doctoral... de fet, és possible que es comentara alguna cosa al respecte en la tesi de Camps, caldria preguntar al seu autor. O a Camps.

En qualsevol cas, de confirmar-se la relació entre ungles i productivitat, jo ja tinc clar qui seria el proper president de la Generalitat. Es tracta d'una persona amb una gran capacitat de lideratge, capaç de treure endavant la Comunitat Valenciana a base de plans tan ambiciosos com imaginatius, i el més important, amb unes bones ungles. Una aposta segura, sempre i quan, clar està, es presentara en les llistes del PP.

Primer la Comunitat Valenciana, després el món!

Primer la Comunitat Valenciana, després el món!

 

MEOW

Edició: Acabe de veure que el diputat Sáez Alperi ha presentat a la premsa un certificat mèdic per justificar la seua acció. La resta de diputats, especialment els que es seuen a prop, han agraït que no patisca també d'estrenyiment crònic, ja que les esguitades de lavativa són més molestes que els impactes de trossets d'ungla.

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoEtiquetat com: , , Axivat en: Política Deixa un comentari
Comentaris (0) Trackbars (0)

Encara sense comentaris.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Encara no hi han trackbacks