La web felina El Bloc de l'opinió felina

4Jun/126

Els Bankers de pro paguen amb targeta

El govern rescatarà Bankia mitjançant la injecció de 23.465 milions d'Euros de l'erari públic. Sobre si aquesta és una acció encertada, davant l'enfonsament del conglomerat financer del que forma part l'antiga Bancaixa, s'ha escrit molt als blogs "seriosos". A favor o en contra de la mesura, indistintament, en funció, entre d'altres, de si l'autor té o no estalvis en l'entitat.

Ara bé, des d'ací el que pensem és que són moltíssims diners i home, ja que vas a pagar la fredolera de 23.465 milions d'euros, fes-ho amb la tarjeta Bancaixa, que et donen punts que pots bescanviar per regalets! Concretament, l'operació suposaria un total 2.346.500.000 punts Bancaixa. Més encara, si la targeta fós la Bancaixa Free, serien el doble, això és 4.693.000.000 punts. Amb eixe balanç de punts no treus un país de la crisi, però ben bé pots tindre alguns detallets amb determinats sectors de la població. Per exemple:

Com podeu veure, les possibilitats del que poden oferir eixos punts Bancaixa al conjunt de la societat són il·limitades. Malauradament, em pense que Mariano no tindrà cap tarjeta Bancaixa; coneguent com coneix l'entitat, segur que ja fa temps que té els seus estalvis en ING Direct. Així que supose que els únics punts als que tenim dret són als de sutura. Els que ens hauran de posar com ens continuen donant així...

MEOW

 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • Identi.ca
 • LaTafanera
 • email
Publicat per FelinoEtiquetat com: , , Axivat en: Política Deixa un comentari
Comentaris (6) Trackbars (0)
 1. Genial la notícia que has escrit, m’ha agradat molt. Crec que l’hauríem de difondre més.

  Els diners em sembla que no li’ls han donat encara, així que Naniano Rajoy encara està a temps d’usar la targeta i obtindre els seus punts Bancaixa.

  Jo només els he canviat una vegada, a canvi d’un secador. Fou en febrer passat, tenia por que una volta fóra ja tot Bankia eliminaren els punts Bancaixa i em quedara sense cap regalet després d’anys i anys suamant puntet a puntet.

 2. Tens raó, no sé en que estava pensant anit. He tornat a redactar algunes parts per adaptar temporalment el discurs. Sino sembla un post de “Regreso al futuro”

  Per cert, jo dels punts Bancaixa tinc un Wok que empre per fer “Gazpacho manchego”

 3. Jeje, t’ho has currat. Regalen ventiladors per a quan tinguem que donar classe a 30 graus dins de l’aula? Investiga-ho plis

 4. Segur que sí. Amb eixa quantitat de punts tot és possible… fins el 31 de juliol, que és quan expira el present catàleg. Després, el no res.

  ¡¡¡Cambien sus puntos, que el mundo se acaba!!!

 5. Després del 31 de juliol ja no valdran els punts Bancaixa????? aaaahhhhh Jo no tinc prous punts per demanar-me res.

 6. 10€ de compra pagats amb tarjeta, 1 punt. Austeritat i consum responsable, 0 punts.

  Aquest mes li va a eixir fum a la teua Bancaixa Custom ja ja ja

  El que s’ha de fer per un paquet de Cafè Equimercado de 380 punts… però It’s Free!!!


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Encara no hi han trackbacks