La web felina El Bloc de l'opinió felina

17Abr/121

Postals del món #8: Postal d’autor


Segellada en: Magalluf, Palma de Mallorca

Aquest tipus de postal pot trobar-se, pràcticament, en qualsevol lloc turístic amb platja. Em referisc a les postals que inclouen una imatge o dibuix divertit però genèric, en les que posa escrit (quan ho posa) el nom de l'indret com única pista de la localització concreta. D'aquesta forma, la mateixa imatge o dibuix genèric és adquirida amb un text diferent en botigues de souvenirs de tot el món, junt a una camiseta que posa "Mis amigos han estado de vacaciones en *posa_ací_el_nom_del_lloc* y sólo me han traído esta mierda de camiseta". I, efectivament, en Mallorca, les platges no són així.

Ara bé, el que m'ha cridat l'atenció d'aquesta postal en particular, és l'autor del dibuix, ja que és una autèntica eminència en el món de la il·lustració de postals. Es tracta de John Lodi, un artista holandés establert en Eivissa, que ha dedicat gran part de la seua carrera en fer dibuixos turístics per a postals i pósters. El seu estil, metòdic i detallista recorda un poc als dibuixos de Martin Handford, autor de la sèrie ¿Dónde está Wally?. Són molts els llocs que ha plasmat amb un traç simpàtic aquest autor, però de la seua obra, em quede amb la doble panoràmica que va fer de les Rambles de Barcelona:

Horitzó de l'oest

Horitzó de l'est

Alguna volta vos heu topat amb aquests pòsters?

MEOW

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoEtiquetat com: , , Axivat en: Hobbits Deixa un comentari
Comentaris (1) Trackbars (0)
  1. No, em sembla que no he vist postals d’eixe autor. Jo no compre mai postals d’eixe tipus, només fotografies. Però m’ha resultat molt interessant l’article. Ja em fixaré quines postals n’hi ha en Eivissa.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Encara no hi han trackbacks