La web felina El Bloc de l'opinió felina

13Mar/120

Intifalla


Carrers tallats. Petards intermitents 24/7. Homes amb puro i dones amb peineta. Contenidors verds. I per la nit, llum. Un any més, s'ha establert l'estat de setge faller, i els brusons cobreixen les persones per convertir-les en fallers. Sense ell, sols ets un civil més: Calla, abaixa el cap i segueix caminant.

Però enguany, la primavera ha arribat a València amb un aroma diferent, amb més matisos que sols pólvora i xurreria. Potser siga conseqüència de les recents mostres d'abús de poder exercides contra els qui han gosat alçar la veu. O potser perquè estem arreplegant la tempesta d'anys de malbaratament de les arques públiques. Ells es llaven les mans i es justifiquen amb el que surt de les urnes. Urnocràcia disfressada de Democràcia. Cada volta som més els qui demanem explicacions. La resposta, com sempre, en una roda de premsa sense preguntes.

Unes falles, en definitiva, on l'esperit crític que tant atribueixen als monuments fallers s'ha convertit en un autèntic moviment crític. I en aquest escenari, la Junta Central Fallera no repartirà premis, ni per descomptat, indultarà ninots. Ni el lobby de les ex-falleres Majors amb els seus comunicats pot parar aquest corrent d'opinió, perquè estem farts. Ha arribat el moment de pujar-se el mocador faller per damunt del nas i dir prou. És el moment d'unir-se a l'intifalla.

MEOW

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoEtiquetat com: , , , Axivat en: Festes Deixa un comentari
Comentaris (0) Trackbars (0)

Encara sense comentaris.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Encara no hi han trackbacks