La web felina El Bloc de l'opinió felina

15Oct/110

Postals del món #5: Tunis in love


Segellada en: Tunísia

D'entrada aquesta postal genera una sensació estranya. En primer lloc, les roses i el cor provoquen una espècie de sensació edulcorada i exòtica. Com quan t'excedeixes en la ingesta de pastisets àrabs per culpa del seu apetitós aspecte. Però la cosa encara és més coent quan desxifres el críptic missatge, احبك في , que ve a dir "enamorada" (gràcies a Wikipedia i Google translate). Però si ens fixem detingudament en la imatge, descobrim que s'aprecien unes evidents mostres de compressió JPG. L'han descarregada d'Internet? És una foto feta amb el mòbil? En qualsevol cas, és el més paregut a un FWD romàntic que he rebut en format físic.

MEOW

PS: Aquesta és la primera entrada amb text en àrab de la web. wow!

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoEtiquetat com: , , Axivat en: Hobbits Deixa un comentari
Comentaris (0) Trackbars (0)

Encara sense comentaris.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Encara no hi han trackbacks