La web felina El Bloc de l'opinió felina

12Set/110

Postals del món #3: Flauta nasal índia


Segellada en: En algun lloc de l'Índia

Aquesta postal, d'entrada, sorprén. Més encara quan ni el qui l'envia ni el qui la rep són aficionats als instruments musicals. El contingut manuscrit del revers de la postal, que no reproduïré, tampoc aclareix el perquè de tan torbadora imatge. Cap suposar que era la imatge més estrafolària de la botiga de souvenirs. Es tracta d'un músic tocant una flauta nasal doble. Com vos podeu imaginar, tocar aquest instrument mil·lenari requereix a més de destresa una gran concentració, bàsicament per aguantar-se la risa. No obstant, és menys exòtic del que sembla i, ara per ara, podem trobar flautes nasals més discretes i a gent disposta a executar preciosos duets musicals amb elles:

Fins i tot es pot gastar com alternativa a les drogues:

Però el més important és que aquesta postal et recorda que mai, sota cap concepte, has de dur-te a la boca un objecte que semble un instrument de vent sense abans informar-te sobre la seua procedència. Mai.

MEOW

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoEtiquetat com: , , Axivat en: Hobbits Deixa un comentari
Comentaris (0) Trackbars (0)

Encara sense comentaris.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Encara no hi han trackbacks