La web felina El Bloc de l'opinió felina

29Jul/110

Festa Hawaiiana 2011

Aquest cap de setmana és la Festa Hawaiana, així que agafeu la vostra vestimenta florejada del fons de l'armari i prepareu-vos per gaudir d'una nit màgica en un entorn paradisíac en una illa perduda en La Canyada. Enguany com sempre, el sopar típic hawaià es complementarà amb el tradicional campionat trenca-esquenes de limbo, naumàquia variada, karaoke mortífer i moltes, moltes sorpreses.

A més, a causa dels darrers esdeveniments del món de la política, hem optat per donar-li un toc gurtelià a la festa, així que vos convidem a tots i a totes a dur, a banda de la vestimenta hawaiana, un bigot a l'altura de les circumstàncies (sí, era més fàcil això que fer-vos vindre de Forever Young). Així tots serem "amiguitos del alma".

Ah, i recordeu la nostra promoció d'última hora per aquesta edició de la festa: "Un traje niño gratis"

MEOW

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoEtiquetat com: Axivat en: Festes Deixa un comentari
Comentaris (0) Trackbars (0)

Encara sense comentaris.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Encara no hi han trackbacks