La web felina El Bloc de l'opinió felina

21Mai/115

Moviment 15M: Indignació i dignitat


Nobody expects the Spanish Revolution. Aquesta frase que parafraseja el conegut esquetx dels Monty Python defineix perfectament la revolta social que ha pres el carrer de totes les ciutats de l'Estat Espanyol en la darrera setmana.

La creixent indignació de la ciutadania amb el sistema polític es materialitzà en la convocatòria de múltiples manifestacions el 15 de maig que encara perduren en forma d'acampada. De fet, ara per ara, en la plaça del 15 de Maig de València (antiga plaça del Caudillo) continua eixa manifestació-acampada, una multitud de persones, ciutadans de tots els sexes, races, nacionalitats, religions i, perquè no, opinions, que tenen molt clar que les coses no poden continuar així.

No, això no va de triar tal o qual partit polític, no volem una bolcada electoral ni res per l'estil (i menys ací en València, on la zombificada majoria té molt clar que el que necessitem són esdeveniments esportius i populisme d'escaparata). No és campanya electoral, encara que, per dates haja coincidit. Això està per damunt. Es tracta de solucionar els evidents problemes d'un sistema que ens afecta a tots, per tal que siga més just i democràtic. Ja n'hi ha hagut prou partitocràcia, és l'hora que el poble recupere la veu i la sobirania.

No ho passes, uneix-te.

MEOW

 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • Identi.ca
 • LaTafanera
 • email
Comentaris (5) Trackbars (0)
 1. Una bona actualització que ja li feia falta a la web. Molt bones reflexions sobre el fenomen. El meu germà, que hui fa anys, s’ha unit a l’acampada, almenys anit anà a l’assemblea.

  Jo he actualitzat els meus perfils i blogs que tenia oblidats per fer campanya. No crec que entre ningú, però per si de cas. Ací un exemple:

  http://ansosal.blogspot.com/2011/05/vota-compromis.html

  http://www.fotolog.com/superstevie/86050883

  http://ansosal.livejournal.com

 2. Las chonis saltando a la comba, una gran elecció: http://www.youtube.com/watch?v=wtiCCT06L30

  Molt bo

 3. Jejeje, sí, el millor és el vídeo electoral de las chonis saltando a la comba. Simplement brutal.

 4. UPyD propuso retirar las pensiones privilegiadas de los políticos y sustituirlas por un sistema donde cotizaran como cualquier otro trabajador. ¿Sabéis cuantos votaron a favor? Solo UPyD y UPN… y es la 3ª vez que pasa.
  Aquí os dejo el video de la intervención en youtube; por favor si vais mal de tiempo ver al menos desde el minuto 1:15 y seguro que después lo querréis ver desde el principio, verdades como puños a la cara de Zapatero y Rajoy, quéagusto me he quedado al verlo y qué esperanza me ha dado.

  Y no os molestéis en buscar la noticia en medios nacionales de gran alcance porque no la vais a encontrar… no interesa que se sepa.
  Asco de país. Por lo menos ahora hay alguien en el Congreso que se atreve a decir lo que la gente piensa, un mínimo de luz, una válvula de escape, cada uno con su conciencia y con lo que han votado.

  Ya era hora de que alguien hablara claro en el Congreso.

  Hagámos correr esto como la pólvora.
  =”http://www.youtube.com/embed/46AF2LTmv-Q?rel=0″


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Encara no hi han trackbacks