La web felina El Bloc de l'opinió felina

17Abr/111

El Grupo

Producciones Al Aire Libre ens presenta el seu primer curt semi-professional que rodà en desembre passat per presentar-lo a un festival (el Notodofilmfest) que finalment no ens seleccionà. Jo isc a la meitat del vídeo i ací no faig de protagonista, ja que és un curt coral, basat en un relat curt de Juan Mena, el director de la nostra oficina. El dirigeix Juanjo Pérez, artista polifacètic, i l'interpretem la resta d'amics com bonament podem. Ací el teniu, espere les vostres opinions i crítiques.

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Comentaris (1) Trackbars (0)
  1. “¿Os sabéis el chiste del toro?” ha ha ha intervenció estelar.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Encara no hi han trackbacks