Cine basura

Com amant frustrat de la televisió, sempre que puc, m’agrada compartir alguna recomanació televisiva d’aquells programes que per una raó o altra em resulten interessants. En aquest cas, la recomanació està doblement motivada, ja que el programa en qüestió està relacionat amb el cinema cutre, altra de les meues passions (sic).

Em referisc al programa Cine Basura, un programa de cine molt especial, no perquè programen cinema fem (bastaria amb fer un poc de zapping per la TDT per descobrir que això és habitual) sinó perquè la gràcia del programa resideix en clavar-se indiscriminadament amb la pel·lícula. Aquest homenatge/venjança al pitjor cinema ve de la mà de dos autèntics experts en la matèria: Paco Fox del blog Vicistud y Sordidez i José Viruete de Viruete.com.

La mecànica del programa és molt simple: durant l’emissió de la pel·lícula els dos “presentadors” junt a un convidat es dediquen a fer comentaris burlots sobre les coses que passen al film. D’aquesta forma, qualsevol pel·lícula, per xunga que siga és converteix en una comèdia hilarant. A més a més, el linxament s’obri a la col·laboració ciutadana, i la resta d’espectadors poden fer els seus comentaris a través d’un xat. Televisió 2.0 en estat pur.

En certa forma recorda a Videofobia, un videocast protagonitzat pels mateixos autors i també molt recomanable. De totes formes, Cine Basura es diferència de Videofobia en que es tracta d’un programa en directe on la pel·lícula s’emet sense talls ni edicions, per no perdre detall.

El programa s’emet un divendres de cada mes a Canal+ xTra. Els que no estem abonats a la televisió de pagament, podem seguir l’emissió en directe per streaming a través de la seua web. Ja sabeu, si voleu un divendres de cine diferent, enceneu la tele, esmoleu els ganivets i connecteu-vos al xat.

MEOW

Un comentari per “Cine basura”

  1. ¡Muchas gracias por el artículo! Vale la pena leer estas cosas justo el día que toca venirse a hacerlo en lugar de usar el viernes para lo normal: las pajas. O el Skyrim.

Els comentaris estan tancats.