Post escato-lògic

Una merda punxada en un pal. Literalment. Això és el que podíem trobar la passada setmana pels parcs de Patraix. Aquesta era la segona part de la iniciativa “Cacas no” amb la que el passat 20 de desembre, l’associació de veins del barri ompliren els carrers de pins. Ara, per Sant Valentí (patró dels enamorats i dels professors de física), han canviat els pins per corets i la història s’ha repetit. Evidentment allò de plantar un cor no és tan metafòric com plantar un pi, però resulta igual de poètic. En qualsevol cas, és una genial campanya per conscienciar als propietaris dels gossos sobre el problema per la convivència que suposen els cagarros de les seues mascotes. I també ajuda a assenyalar les deposicions al transeünt desprevingut per evitar endur-se-les a casa en la sola de la sabata (que per molta sort que done, no acaba de fer gràcia).

I ja que parlem de merdes punxades en un pal, m’ha fet molta gràcia aquest sketch del programa de la TV3 Polònia on les merdes punxades en un pal tenen el protagonisme. El vídeo és una paròdia de la recent polèmica que s’ha suscitat al voltant de la reunió de ZP amb el nou president català Artur Mas. I que quede clar, en valencià merda és diu merda i no merda com en català.

I ja que parlem de TV3, des de passat dijous hem deixat de sintonitzar aquesta cadena (i la seua família de canals) al territori Valencià. Acció Cultural del País Valencià, l’agrupació que s’havia encarregat de fer-nos arribar la senyal els darrers 25 anys, ha anunciat que no pot fer front a les multes astronòmiques amb que els ha amenaçat el Govern Valencià en cas de prosseguir amb les emissions de TV3. Amb això es finalitza un procés d’eliminació de la senyal que començà l’any 2007 amb el tancament del repetidor de la Carrasqueta. Així que, per continuar gaudint dels programes que seguíem amb assiduïtat en la televisió catalana, no ens queda altra que accedir a la programació que la cadena ofereix per Internet (Visca la Radio Pirenaica!). Pel que fa a la TDT podem intentar trobar alternatives en la programació en la nostra llengua oferida per Canal 9.

I ja que parlem de Canal 9, el canal autonòmic continua sent, literalment, una merda punxà en un pal.

MEOW

Un comentari per “Post escato-lògic”

  1. Boníssim el vídeo i la notícia. Ja l’havia vist el vídeo de la merda punxada en un pal, però el trobe genial cada cop que el veig.

    Acabe de fer una necrològica relacionada amb la notícia.

Els comentaris estan tancats.