La web felina El Bloc de l'opinió felina

9Gen/110

Innocent! Innocent?

El 28 de desembre és el dia dels innocents, i generalment els mitjans de comunicació aprofiten per fer alguna que altra broma. Ara bé, enguany la broma més sonada és la desaparició del canal de notícies CNN+ que ha estat substituït per un canal de 24 hores de Gran Hermano. En aquest vídeo es veu com anuncien la notícia des dels informatius de la cadena del grup PRISA:

El muntatge ha estat tan elaborat que quasi 15 dies després, encara continua en marxa l'emissió del reality en el dial de CNN+. Fins quan ha de durar la broma? Jo encara pose cada dia el canal amb l'esperança de que aparega Juanma Iturriaga explicant que tot ha estat una innocentada o, si més no, Ricky Martin isca d'un armari.

MEOW

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoEtiquetat com: , Axivat en: TV Deixa un comentari
Comentaris (0) Trackbars (0)

Encara sense comentaris.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Encara no hi han trackbacks