Els canosos


Amb l’arribada de l’estiu les produccions cinematogràfiques arriben a cotes insuperables de mediocritat: amb la calor no és difícil convèncer la gent perquè es clave en una nevera en forma de sala de projeccions. Aquest any, una de tantes que s’han estrenat és la nova proposta d’acció de Sylvester Stallone (Sly per als amics, responent al reporter de la Costera TV) Los Mercenarios. Aquesta pel·lícula pretén fer realitat el somni de tot xiquet que va créixer en la dècada dels vuitanta: ajuntar a totes les estrel·les del gloriós cinema d’acció d’aleshores (*). Això si, el somni arriba 30 anys tard…

Ara bé, estaria bé que feren quelcom similar amb el cinema de comèdia d’aquella època. Aleshores ja es van fer alguns experiments (Los tres amigos, Cazafantasmas…) però ja toca ajuntar-los a tots per a la comèdia definitiva. Així, adoptant el malnom amb que designem a aquella colla per ací, he batejat la pel·lícula com Els canosos i ací teniu la meua proposta de càsting. Penseu que falta o sobra algú? Aniríeu a veure-la al cine? Jo no.

MEOW

(*) Bo, quasi totes; es troben a faltar actors de la talla de Van Damme (que ara vol reconduir la seua carrera), Steven Seagal (sembla que no ha participat perquè un dels productors li devia diners), Swatzenegger (ara polític, encara que s’ha reservat un cameo) o Chuck Norris (que ha passat a altres nivells d’existència suprahumana).

3 comentaris per “Els canosos”

 1. Jo sí que aniria a vore-la, jejeje En certa manera això serà Los cazafantasmas 3 quan s’estrene.

  Faltaria el difunt John Candy, DEP. I el gran Charles Grodin. Entre d’altres.

 2. En John Candy sí havia pensat, podria participar en una hipotètica segona part emprant imatges digitalitzades. Podíem aprofitar l’entrada per fer la llista definitiva de canosos del cine. Alguns més que em venen al cap:

  Billy Crystal
  Gene Wilder
  Steve Gutenberg
  Ted Danson
  Dudley Moore (DEP)
  Mel Brooks
  John Ritter (també DEP)
  Lloyd Bridges (DEP)
  …?

 3. Pobrets, molts s’han mort ja. 3 d’eixa llista més John Candy. I John Belushi (DEP), però canós seria només el seu germà James.

Els comentaris estan tancats.