La web felina El Bloc de l'opinió felina

27Ago/100

Valencians pel ciber-món IV: Paròdics

I per finalitzar l'article estiuenc en quatre parts de valencians pel ciber-món, en el que es repassen els vídeos d'Internet més populars protagonitzats per valencians, sols en queda parlar dels paròdics. Efectivament, estem parlant d'aquelles produccions que parodien la societat valenciana. Anem a veure unes quantes:

Caterva xou

Comencem per Caterva Xou, el programa d'humor d'Internet que satiritzen l'entorn sòcio-polític valencià fent ús de l'humor més absurd que hom puga imaginar. També juguen amb l'element nostàlgic, parodiant personatges i programes de televisió mítics, així com presenten personatges originals per representar els sketxos, com els genial Jonhy Ciclos o el professor Ferlo. Podeu consultar les produccions catèrviques a la seua web, que ells mateixos consideren la web definitiva de la sàtira valenciana.

Maemeua

El que va començar com un programa d'humor de la televisió suecana, ha botat de forma irremediable a la Internet. Combinació de vídeos doblats i sketchs amb personatges reals que es riuen de tot amb un estil inimitable. Segons els creadors comparteixen amb Monty Python Flying Circus i Muchachada Nui el mèrit de tindre un nom que comença per M. Podeu accedir a la seua pètxina web per visionar els seus programes.

Antena paranoica

Antena Paranoica s'emet en la televisió de la UPV i també en streaming per Internet. Programa d'humor que combina els sketxos, entrevistes i doblatges de vídeos, realitzats pels seus col·laboradors. Podeu veure alguns vídeos del programa en la seua web oficial.

Tio masclet

El Tio Masclet ja és una institució en Internet. Aquesta paròdia molt inspirada sobre el pensament faller esdevingué tot un èxit de la xarxa fa uns anys. Està tan aconseguit que recorde que la persona que me'l recomanà afirmava que era un personatge real. Sens dubte, podria ser-ho. Encara ara, jo no em canse de veure'l.

I fins ací els valencians paròdics. Estic segur que m'he deixat algun vídeo, així que, com sempre, s'admeten propostes per a futures revisions de l'entrada (o futures entrades).

També finalitza ací l'article en quatre parts de l'estiu. Espere que vos haja agradat!

MEOW

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoEtiquetat com: , , Axivat en: Video Deixa un comentari
Comentaris (0) Trackbars (0)

Encara sense comentaris.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Encara no hi han trackbacks