Valencians pel ciber-món III: Matiners

Comencem una nova entrega de Valencians pel ciber-món, el recull de vídeos d’Internet protagonitzats per valencians. En aquesta ocasió anem a parlar dels matiners, aquells que es fan famosos mentre la ciutat dorm. O millor dit, aquells que tornen de festa i, zas! són caçats per una càmera que els catapultarà a la fama.

A continuació veurem alguns d’aquestos vídeos de controls d’alcoholèmia i del pàrquing de la Central que tant de moda estan últimament i que demostren, un cop més que, aquesta joventut està pre-pa-ra-díssima.

La taca misteriosa

Aquesta jove s’ha de fer càrrec del cotxe, segons ella, va bé, l’alcoholímetre diu un altra cosa. Mentre intenta justificar-se, el reporter detecta una misteriosa taca en el seu monyo. Ella diu no recordar res, però en la seua mirada perduda queda clar que no diu tot el que sap (almenys que no tinga que veure amb enzimes). A partir d’eixe moment el vídeo guanya una gran popularitat i Internet s’ompli de debats sobre la misteriosa substància. Posteriorment s’intentà fer un comunicat esclarint els fets, però les teories d’Internet ja havien arribat massa lluny. Tu què penses que és?

Pin pan, toma lacasitos

Qui anava a dir, anys després de la mítica consigna publicitària, que tot prendria una nova dimensió. Aquest jove ha esdevingut un heroi entre la muchachada per conduir bufat i drogat i, damunt, prendre’s a conya el control d’alcoholèmia. Tot un exemple a seguir.

Els pistolers de l’Eclipse

Com es pot passar del colegueo absolut a amenaçar amb una pistola és una cosa que sols pot passar a primeres hores del matí. Aquests mutxamelers no es tallen un pel en ensenyar tot el material il·legal que porten tot i consumint-lo davant la guàrdia civil. Ara bé, quan els pillen (i no podia ser d’altra forma) s’emparanoien cosa fina. Coses que passen.

Niñato del metro

I per finalitzar, encara que un poc off-topic, encara que seguint amb el mal rotllo del vídeo anterior, parlarem del niñato del metro de València. Aquest jove es popularitzà per l’incident que tingué amb un senyor major en la línia 3 del metro de València, que reaccionà de forma impredecible en resposta a les provocacions del xaval (sembla que fent-se passar per estranger). La cosa no arribà a majors, però el vídeo es penjà a Internet i no va fer molta gràcia. Així, l’odi generat cap a la seua persona es materialitzà en múltiples vídeos d’Internet insultants, als que ell respongué, avivant encara més el foc. A hores d’ara l’assumpte ja està oblidat i a saber on para el xaval en qüestió però, qui sap, potser algun dia el vegem muntant el número en algun control d’alcoholèmia a les rodalies de Masia o Pirámide.

Fins ací el recorregut a través dels vídeos de la joventut matinera (i la no tan matinera). Ja sabeu, passe el que passe, que vos esborronen la cara en els controls d’alcoholèmia, potser en eixe moment no, però a l’endemà segur que ho agraïu.

MEOW