La web felina El Bloc de l'opinió felina

13Ago/103

Valencians pel ciber-món II: Festers

Continuem amb la sèrie Valencians pel ciber-món, el recull de vídeos protagonitzats per valencians. En aquesta nova entrega ens centrarem en els valencians festers, i no em referisc als sorpresos en un control d'alcoholèmia al tornar de festa (d'aquestos parlarem la setmana vinent) sinó dels que com tu i com jo gaudixen de les festes populars allà on tenen lloc. Clar, el problema és quan t'enganxa un reporter del canal local de torn i et confies. Total, l'emissió de l'entrevista es repetirà de forma constant durant els propers anys en la programació de "vídeos de festes" del canal i, això qui ho veu?, penses. Però quan algú puja el vídeo a Youtube la cosa canvia: et fas famós.

Un bon exemple d'això són els vídeos del canal la Costera i el seu intrèpid reporter que algú ha tingut el detall de compartir amb el món. L'entranyable humanitat dels personatges que venen a continuació, ens demostren que, a voltes, la televisió no sols és maquillatge, il·luminació i seguir el guió.

El gran Emiliojosé

Què dir d'aquest jove de la Llosa de Ranes que commocionà al món explicant com li diuen (els amics)? La seua fama ha arribat fins i tot a la Viquipèdia, on figura com personatge il·lustre de la localitat. Els fans van en pelegrinatge a conèixer-lo en persona i la seua entrevista ha estat parodiada, amb major o menor fortuna, múltiples vegades. Han hagut noves aparicions d'emiliojosé, però cap com aquesta; No em canse de vore-ho... hàstia!

Dentadura superior

Un dels problemes d'abordar a un conjunt d'homes majors que mengen en una festa popular no és tant que repetisquen constantment la mateixa paraula per respondre les teues preguntes, sinó que comencen a contar-te els seus problemes buco-dentals. 9 de cada 10 dentistes recomanen les figues seques i la mistela.

Menos és més

Les paelles populars són tot un clàssic en les festes, però el repartiment, a voltes, no és del tot equitatiu. Aquesta veïna de Montesa ens ho explica de forma detallada amb sols 4 paraules: menos, més i de categoria.

To los añs ix bono

I seguint amb les paelles, un dels denominadors comuns és que tots els anys ix bona. Aquest és el Teorema de la senyora Nieves, segons el qual pot opinar sobre una paella ella sense haver-la provat. Que li posaran? mai ho sabrem, però enguany continuarà estant bona.

Whisky!!!

I ja per després de la paella, què millor que el pasteló, un café i un bon lingotaso de whisky per posar-se a to. Aquesta veïna de Montesa ho té molt clar, sinó mireu amb quina emoció anuncia la beguda.

Aquest és sols un breu recull del que donen de si els programes de festes comarcals del canal La Costera, en Youtube n'hi han més exemples. I recordeu, mai confieu en les preguntes innocents d'un reporter local, et despullen més enllà del que aconseguiria Jesús Quintero amb un polígraf.

MEOW

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoEtiquetat com: , , , , Axivat en: Video Deixa un comentari
Comentaris (3) Trackbars (1)

  1. Catchable fatal error: Object of class WP_Comment could not be converted to string in /nfs/c01/h03/mnt/2379/domains/webfelina.org/html/wp-content/plugins/quoter/quoter.php on line 476