La web felina El Bloc de l'opinió felina

7Jul/100

Invasion of the robot monsters

Com haureu notat, els darrers dies la web no ha funcionat del tot bé. Des d'horrorosos missatges del tipus Fatal error: Allowed memory size... que deixen un mal cos considerable, a desaparició de seccions, a voltes es trencava l'aspecte gràfic o, fins i tot, canviava totalment. Si heu entrat molt, potser s'hajau trobat amb un preocupant missatge de Manteniment que substituïa per complet la pàgina principal. La raó de tot això no és altra que una dura batalla conta els robots assassins, un altre cop.

Efectivament, els robots cibernètics han tornat a fer-se amb el control de la web i, de nou, han afegit enllaços amagats a webs malicioses, usuaris fantasma i d'altres malifetes. Afortunadament, han causat un mal funcionament de la web que ha servit per detectar-los. No obstant, aquesta volta no ha sigut tan fàcil reprendre el control; l'enemic es fa cada cop més llest i les batalles són cada cop més dures.

De moment sembla que tot ha tornat a la normalitat, però com en qualsevol pel·lícula de ciència ficció de meitat del segle XX caldria preguntar-se, per quant de temps?

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoEtiquetat com: , Axivat en: Programari Deixa un comentari
Comentaris (0) Trackbars (0)

Encara sense comentaris.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Encara no hi han trackbacks