Cinema d’estiu 2010


Com cada any s’ha publicat el programa de la Filmoteca d’Estiu 2010, el cinema a l’aire lliure que té lloc als Jardins del Túria, front al Palau, en les nits d’estiu valencianes. Enguany ens proposen dos cicles: d’una banda, un dedicat a la figura de Woody Allen amb algunes de les seus pel·lícules més conegudes. L’espectador podrà veure (o més bé revisar) títols com Annie Hall, Manhattan o Todos dicen I Love You. D’altra banda, el tradicional cicle dedicat a pel·lícules que han estat d’estrena durant el present any, on es projectaran títols tan interessants com La cinta blanca, Celda 211 o Up in the air, entre d’altres.

Les projeccions seran des del divendres 30 de juliol fins el 28 d’agost (enguany acaba abans, no agafa cap dia de setembre) i el preu de la entrada 3€. Podeu consultar la programació més en detall en la web oficial de la filmoteca.

I per aquells que no vulguen esperar a final de mes per veure cinema a l’aire lliure, una altra proposta interessant per a la segona quinzena de juliol: Les nits de cinema del claustre de la Nau 2010. Aquest conjunt de projeccions amb presentació i posterior debat en el claustre de l’emblemàtic edifici de la universitat, contarà també amb dos cicles. El primer dedicat a la naturalesa, amb títols tan dispars com Tarzan y su compañera i Las Hurdes, tierra sin pan. L’altre cicle està dedicat (ho endevineu?) a la figura de Woody Allen, on es veuran més pel·lícules del prolífic director. En aquest cas, l’entrada serà lliure (amb aforament limitat!). Podeu consultar més informació sobre el programa a la web oficial.

Arribades aquestes dates, on el calor sufocant de les nits fa difícil conciliar la son, el cinema a l’aire lliure és més que un entreteniment; forma part de l’estiu.

MEOW