La web felina El Bloc de l'opinió felina

20Mai/101

I got you babe a dos micros

Dissabte 26 de setembre de 2009 férem un dinar en ca Vicent. Foren 8 hores rient, menjant, beguent, cantant karaoke i sentint en directe l'actuació del cantant Juanjo Pérez amb la guitarra. Sens dubte un dels moments estelars fou el concurs de karaoke amb el Singstar, on no cal dir-ho torní a arrasar, jejejeje I com ja no tenia rival, acabí competint contra mi mateix amb dos micros fent la veu de Cher i Sonny Bono alhora cantant la mítica I got you babe. Tothom qui haja vist la genial Atrapado en el tiempo (aka El dia de la marmota) ha de recordar que amb eixa cançoneta s'alçava tots els dies Bill Murray per iniciar un nou dia. I ara vos deixe amb la meua actuació estelar, espere que vos agrade i que la comenteu.

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Comentaris (1) Trackbars (0)
  1. Otro gallo cantaria si Bill Murray s’haguera alçat amb aquesta versió.

    Veig que ja estàs preparant-te per al concurs de karaoke de la festa Hawaiana.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.