La web felina El Bloc de l'opinió felina

14Abr/100

Internet NO serà una altra TV

Aquest pòster de Miguel Brieva resumeix perfectament les motivacions dels promotors de la campanya Internet NO será otra TV. Internet ja forma part de la vida quotidiana, és un poderós bé social i cultural i, en cap cas, hauria de ser controlat pels interessos privats. Des de la campanya ens animen a difondre aquest missatge distribuint el pòster que il·lustra aquesta entrada. Es pot descarregar en múltiples formats des de la web de la campanya.

La llibertat és inherent al concepte d'Internet, i sense saber fins a quin punt l'analogia Internet-TV és apropiada, sí que és de veres que cada cop són més els missatges que s'escolten per part dels nostres representats polítics (les entitats privades poden dir missa, el problema és quan la missa transcendeix als qui realment poden legislar) que fan preocupar-me pel futur d'Internet. No intenteu controlar Internet, Internet no és vostra, no és de ningú; és de tots.

MEOW

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoEtiquetat com: , , , Axivat en: Internet Deixa un comentari
Comentaris (0) Trackbars (0)

Encara sense comentaris.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.