La web felina El Bloc de l'opinió felina

21Abr/102

Emilio José de l’Alcúdia de Crespins

Per tercer any consecutiu, el passat setembre (divendres 11 de setembre de 2009) estiguí en les festes de l’Alcúdia de Crespins, les famoses paelles, que en realitat són més bé una torrà. Aquest any la novetat és que també ens acompanyaren Bolet i Laia, si bé la verbena d’enguany era lo pitjor i no sé si tornaran, jejeje Era una música maquineta horrorosa amb la que només gaudia el bailongo. Malgrat el meu estat anímic depressiu d’aquelles dates, aconseguí sobreposar-me momentàniament i intentar una improvisada imitació del gran Emilio José. El resultat, gravat en una sola presa i sense saber-nos bé el guió, deixa bastant que desitjar, però confie que vos agrade i que deixeu ací les vostres impressions. Heus ací la nostra última producció audiovisual:

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per StevieEtiquetat com: , , , , Axivat en: Festes Deixa un comentari
Comentaris (2) Trackbars (0)
  1. Amb el degut respecte… és infame :DDDDD

  2. Apreciem la teua sinceritat. 😀


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.