La web felina El Bloc de l'opinió felina

7Mar/103

Viatge a Melilla

Acabe de vore que no he escrit res ací al blog des de setembre, i això no pot ser. Així que en aquest diumenge plujós, publique una breu notícia que ja fa temps que tenia pensada, però que per exàmens i altres lios havia anat ajornant.

Com bé sabreu en Nadal passí uns dies en Almeria i Melilla amb el meu amic cantautor Juanjo Pérez que participava allí en un certamen (“Xº certamen de cantautors Ciutat de Melilla”). Estiguérem allotjats Juanjo i jo a l’hotel Melilla Puerto del 26 al 29 de desembre de 2009. Férem turisme i de pas aprofití també per fer unes gestions familiars en eixa terra dels meus avantpassats. Estant allí gravàrem un documental sobre el viatge dividit en dues parts: Microdocumental: "De València a Melilla" Part 1 i Part 2.

I també gravàrem un curt humorístic de cine mut titulat Chico en la playa limpiando conchas: En esta ocasión nuestro protagonista intenta limpiar unas conchas que ha ido cogiendo a lo largo de la playa...pero ¿Podrá limpiarlas?

Espere que vos agrade. Comenteu-lo.

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Comentaris (3) Trackbars (0)
  1. eres genial, andreu !! jajaja.

  2. A banda de les aventures a la vora del mar, a penes comentes la resta d’aventures del viatge, com les teues surrealistes gestions a l’ajuntament de la ciutat. Crec que això donaria per a un post sencer!


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.