Paella, orxata i aigua de València

William Wallace ens envia des d’Holanda un curiós retall de la premsa local (el gratuït i internacional Diari Metro) en el que recomanen la visita a València. Podeu descarregar el retall sencer clicant ací.

El titular ve a dir quelcom similar a “Ompli’t la panxa de València” i, tot i tractar-se d’un article per subratllar les atraccions de la capital del Túria, no es diu res del Circuit Urbà, la Copa de l’Amèrica ni de cap d’aquests esdeveniments en els que tant s’inverteix perquè donen fama internacional a la ciutat. Més bé és una invitació a la festa (amb menció a les zones de marxa més emblemàtiques de la ciutat) i al bon menjar (abanderat pel trident gastronòmic valencià: paella, orxata i aigua de València). Segons l’article, el top 3 de la ciutat el constitueixen per aquest ordre, l’orxata, l’Oceanogràfic i fer una picaeta en les terrassetes de la Plaça de la Verge. Sembla que els interessos del turista que es decanta pel Mediterrani han canviat ben poc en les darreres dècades.

MEOW