La web felina El Bloc de l'opinió felina

26Feb/100

Ni Chuck Norris

Mentre ací es donen espectacles lamentables en les gales d'Eurovisió, en altres països s'ho monten millor. Mireu si no aquesta espectacular intervenció del gran Dolph Lundgren (sí, el de Quart de Poblet).

Sabia que aquest musculitos del cinema d'acció dels noranta té el grau de mestre d'Enginyeria Química de la Universitat de Sydney i que parla cinc idiomes. Però per ser capaç de ballar, tocar la bateria i trencar blocs de gel a la volta que es canta el A Little Less Conversation d'Elvis es requereix molt més que talent.

MEOW

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoEtiquetat com: , , , Axivat en: Música Deixa un comentari
Comentaris (0) Trackbars (0)

Encara sense comentaris.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.