La web felina El Bloc de l'opinió felina

12Feb/100

La invasió del peix mutant

Quan pensava que la humanitat (cibernètica) estava salvada, va i m'arriba aquest correu:

Si recibes el correo llamado EL 'AUTENTICO PEZ POLLA', aunque sea enviado por un amigo, no lo abras y apaga tu maquina inmediatamente.

Es el peor virus anunciado por CNN.

Un nuevo virus ha sido descubierto recientemente que ha sido clasificado por Microsoft como el virus mas destructivo que haya existido.

Este virus fue descubierto ayer por la tarde por McAfee.

Y no hay arreglo aun para esta clase de virus.

Este virus destruye simplemente el Sector Zero del Disco Duro, donde la información vital de su función es guardada.

ENVIA ESTE E-MAIL A QUIENES CONOZCAS COPIA ESTE CORREO A UNO NUEVO Y MANDALO A TODOS TUS AMIGOS Y RECUERDA : SI LO ENVIAS A ELLOS , NOS BENEFICIAS A Todos

Ja sabeu, si rebeu el correu, l'heu cagat; Sereu incapaços d'apagar l'ordinador sense mirar el seu contingut, clar, amb eixe subject tan cridaner impossible no caure en la temptació. Així que el Sector Zero del vostre disc dur se n'anirà a fer la mà i la cosa, com diu el text, no tindrà arreglo possible. No és casualitat que la CNN haja obert l'informatiu amb la notícia. Fins i tot Matias Prats va iniciar l'edició de la nit del seu informatiu amb un "El pez polla me la ha metido doblada". Ell també ha obert el correu.

Segons afirma el text, sembla que ho va trobar un tal McAfee ahir per la vesprada, mentre cercava polles escoceses en Google. Immediatament li ho va comunicar via feisbuc a Andy i John, directors regionals del Messenger i responsables de missatges apocalíptics de Microsoft, que ja l'han catalogat com l'amenaça més destructiva de la xarxa, per davant del Test de la muerte. No cal que ho diga, en benefici de tots, no propagueu la invasió del pez polla.

MEOW

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoEtiquetat com: , , Axivat en: Spam Deixa un comentari
Comentaris (0) Trackbars (0)

Encara sense comentaris.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.