La web felina El Bloc de l'opinió felina

18Gen/100

Llamazares i la popularitat

Definitivament Gaspar Llamazares és el protagonista de una nova versió de Al diablo con el diablo, eixa pel·lícula en que un pacte amb el diable (sensualment interpretat per Liz Hurley) a canvi de deu desitjos es converteix en un infern (mai millor dit) quan darrere de la realització de cada desig sempre n'hi ha un xicotet detall que l'arruïna totalment. En aquest cas, la falta de popularitat de l'antic coordinador i actual diputat d'Esquerra Unida així com la seua absència mediàtica, han estat substituïdes d'un dia per a un altre per una fama internacional, amb la que pràcticament s'ha convertit en l'home més buscat del planeta, i no precisament pels periodistes.

Sembla que les tècniques avançades d'investigació emprades pel FBI en la vida real disten molt de la visió a que ens té acostumats la ficció televisiva i cinematogràfica. Es veu que quan es parla de "tècniques d'avantguarda en l'àmbit forense basades en l'aplicació d'algoritmes biomètrics per generar retrats robot", en realitat es vol dir "una recerca al Google d'una foto d'un senyor qualsevol amb barba i quatre pinzellades de photochop". Algú es sorprèn després d'això de que no troben Bin Laden? Si així és com resolen el cas de l'home més buscat del país, no vull ni pensar que que faran amb la resta. Ja sabeu, aneu alerta la propera volta que pengeu una foto al feisbuc, podeu tenir problemes per agafar una avió en el futur.

MEOW

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoEtiquetat com: , Axivat en: Notícies Deixa un comentari
Comentaris (0) Trackbars (0)

Encara sense comentaris.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.