La web felina El Bloc de l'opinió felina

4Gen/102

Del blau al roig

Què millor forma de començar l'any a la web que un canvi d'aspecte? Sí, ja ho sé, és un canvi molt radical, però què voleu que vos diga, en realitat aquest és l'aspecte que sempre he volgut per a la web. Ja des que passàrem a treballar amb WordPress que em rondava pel cap un disseny com aquest, però la falta d'experiència a l'eina de gestió del bloc va propiciar que em centrara més en els continguts de la web que en el disseny. Per això vaig triar un dels temes per defecte que portava l'instal·lació, el Pool, deixant el disseny d'un tema més personal per a futures modificacions. El temps va passar i semblava que mai trobaria el moment de posar-me a retocar l'aspecte que, finalment, va esdevindre l'habitual. A principi de l'any passat vaig fer una modificació en la capçalera de la web, però, sols es tractava d'un canvi mínim del tema original.

No va ser fins l'estiu passat que per fí vaig decidir posar-me mans a l'obra i, prenent com a base el tema Lightword vaig començar a desenvolupar un disseny més personal, allò que des de feia tant de temps demanava la Web Felina. Van ser un parell de setmanes d'investigació, proves i, sobretot, treball. I quan el nou disseny ja estava quasi enllestit, de nou les circumstàncies van interrompre el procés: Un gir radical en la meua vida professional (també tinc vida en el Món Real) em van fer capficar-me plenament en un nou projecte, deixant pràcticament abandonat el disseny de la web (així com molts altres projectes personals). Des d'aleshores he intentat treure temps per anar finalitzant els detalls pendents del disseny, així com per actualitzar el bloc. Avui, done per finalitzada la primera versió del disseny i, ara mateix, la compartisc amb tots vosaltres.

Ja ho vegeu, un disseny més personal, més fàcil de llegir, més net i organitzat, amb totes les seccions més accessibles, més espais per posar més coses (que a poc a poc, anirem explotant), però sobre tot, un canvi radical de colors i estils. Aneu acostumant-vos, aquesta és la nova Web Felina, encara que, en realitat, és la de sempre.

MEOW

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoEtiquetat com: Axivat en: Internet Deixa un comentari
Comentaris (2) Trackbars (0)
  1. Enhorabona pel nou disseny! La veritat és que és radical i hauré d’acostumar-me a ell, però segur que a la llarga acaba agradant-me més.

  2. hola gent! doncs a mi m’agrada més, es veu més colorit que abans.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.