Bon Nadal!

nadal
Ara que s’apropen aquestes dates tan assenyalades, tan plenes de llumenetes, d’anuncis de perfums i joguets (i què passa amb els joguets perfumats?), d’homes-anunci de cola-cola que ens saluden emetent un Ho-ho-ho sobreactuat, quan la banda sonora en les botigues es redueix a nadales psicotròniques interpretades per cor de los niños del maiz, arriba el moment del tradicional missatge de sa majestat el rei. I dic jo, què pinta el rei fent un missatge de nadal? En tot cas hauria de pronunciar-se quan arribe el seu torn, és a dir, en la nit de reis (per cert, quina decepció em vaig endur quan em van dir que els reis no eren els que portaven els regals, des d’aleshores ja no el considere tan campechano).

Així que des de La Web Felina proposem que es contracte algú més adient per pronunciar aquest missatge, i qui millor per un missatge en multidifusió (interrompran també l’emissió de GolTV?) que l’arxiconegut periodista esportiu Paco Nadal. Si pot retransmetre un partit de 3º regional de la lliga de l’esport més estrafolari, perquè no un missatge nadalenc. Ara més que mai:

Bon Nadal a Tothom!

MEOW

PS: Paco, paco, paco…

Un comentari per “Bon Nadal!”

Els comentaris estan tancats.