La web felina El Bloc de l'opinió felina

12Nov/093

Quereseres diversos

Des que em van mostrar aquest vídeo, sóc incapaç de fer la neteja sense entonar la cançoneta i imitar el ball. No sabria dir que és, si l'exòtic accent de les intèrprets, si l'inquietant lletra (donde está la lista, la lista... Está aquí) o l'hipnòtic ball, però el cas és que el vídeo és encisador.

D'on surt aquesta joia? Ni idea, sembla una mena d'experiment per a l'assignatura d'espanyol de l'institut, o potser siga un vídeo per a algun casting d'aquestos programes de la tele on va la gent a fer-se famosa (i alguns ho aconsegueixen), qui sap. El que és segur és que ha estat un nou hit del youtube i una prova d'això són les múltiples respostes que publiquen els fans. Algunes més amateurs, altres més artístiques, també d'espontànies i, fins i tot, algunes realment grotesques. Així és Youtube; tot es pot millorar.

MEOW

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoEtiquetat com: , , , Axivat en: Música Deixa un comentari
Comentaris (3) Trackbars (0)
  1. Encara que des d’ací des de la faena no puc vore el vídeo, com que ja l’havia vist m’imagine quin és per la descripció que fas. La veritat és que enganxava un poc la cançoneta. El cap de setmana ja miraré amb tranquil·litat les rèpliques, que deuen ser interessants.

  2. Ja els he vist, estan més o menys graciosos (el grotesc és un autèntic WTF), però cap pot superar a l’original que és realment impressionant. Quant més el veus, més enganxa.

  3. xulissim, el vaig a penjar al face, que açò ho ha de conèixer tothom!


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.