Telèfon intel·ligent

ascensor
Crictogràfic cartell trobat en l’ascensor de l’edifici d’un ens públic. Al final no em va quedar del tot clar en què casos funcionava el telèfon d’emergència. Per sort no vaig tenir la necessitat de emprar-lo.

El text recorda un poc a aquelles deduccions lògiques que estudiàvem a l’institut. Intenteu aplicar el Modus Ponens a veure si arribeu enlloc:

ASCENSOR CONECTADO AL SERVICIO DE RESCATE 24H

EL TELÉFONO SÓLO FUNCIONA SI HAY PERSONAS ENCERRADAS.

SI NO HAY PERSONAS ENCERRADAS Y EL ASCENSOR ESTÁ PARADO, EL TELÉFONO NO FUNCIONA.

MEOW

Un comentari per “Telèfon intel·ligent”

  1. A mi m’agrada això del “Servicio rescate”. M’imagine els GEO baixant amb alguna clase d’artilugi pel cable de l’ascensor, fent un forat al sostre amb una radial i traent-me del meu captiveri mentre diuen pel “pinganillo”: el pájaro está en el nido. Repito, el pájaro está en el nido. Salutacions

Els comentaris estan tancats.