La web felina El Bloc de l'opinió felina

24Jul/092

Samarretes que molen

wolves Fa uns mesos l'èxit inesperat d'un producte d'Amazon.com commocionà la xarxa. Així, una simple samarreta negra amb tres llops udolant a la lluna passà a ser uns dels objectes més desitjats de la botiga virtual. La camiseta, com podeu apreciar, no té res de particular, a banda clar, de ser molt lletja. És com d'un estil retro de finals dels 80, quan estava de moda The Cult i el rotllo nadiu-nordamericà començava a fer-se popular amb la venda d'atrapa-somnis per al retrovisor del cotxe.

Però l'èxit no l'ha provocat el disseny, sinò els comentaris dels usuaris en la pàgina de venda del producte. Alguns garanteixen que provoca una atracció irresistible en els membres del sexe oposat, altres sostenen que proporciona estranys superpoders (com el que diu que se li va aparèixer el seu jo del futur amb la camiseta posada i li va dir que la comprara) i et converteix en una divinitat ninja, fins i tot, n'hi ha qui afirma que és l'única protecció possible en cas de topar amb Chuck Norris. Amb aquests tipus de comentaris, la fama s'ha extés de forma innexorable. Publicitat viral, èxit asegurat.

Tanmateix, no és d'aquesta samarreta en concret de la que vos vull parlar, sinó de la capacitat d'Internet per reinventar els memes, de combinar-los, de realimentar-se per donar vida pròpia a un nou fenòmen. Així és, en la botiga de samarretes Threadless han canviat els llops per un gat molt particular i han creat un monstre: La samarreta Three Keyboard Cat Moon. No vull ni pensar quins espectaculars poders pot proporcionar aquesta versió.

MEOW

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoEtiquetat com: , , Axivat en: Internet Deixa un comentari
Comentaris (2) Trackbars (0)
  1. Jo vull una samarreta Three Keyboard Cat Moon, jejeje I parlant de samarretes, a veure quan en fem més de la Webfelina amb el nou domini. La gent en vol més.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.