La web felina El Bloc de l'opinió felina

2Jul/090

Propaganda

cistella
L'altre dia, visitant la casa d'uns amics, vaig trobar el muntatge que es pot vore a la foto. Amb molta educació, demanen al repartidor de correu comercial que deixe la publicitat en la cistella... Cistella que no és altra cosa que una paperera. Podia haver tingut més mala bava i haver posat un cartell del tipus “Introdúzcase la publicidad aquí” amb el dibuix d'un cul, però seria groller al temps que poc respectuós amb la faena del cuponejador. Però així, amb la cistella-paperera, tots contents, el repartidor fa la seua faena i els veïns veuen complit el seu desig. El que es diu una solució equànime.

MEOW

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoEtiquetat com: , , Axivat en: Fotos Deixa un comentari
Comentaris (0) Trackbars (0)

Encara sense comentaris.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.