La web felina El Bloc de l'opinió felina

16Jul/090

Festa Italo Hawaiana 2009

hawaii09b
Sembla que puc escoltar els soroll d'uns ukeleles llunyans mesclant-se amb la remor de les ones d'una paradisíaca platja. No em sorprèn, ja que els budells del Hualalai comencen a regirar els esperits demanant un sacrifici en forma de festa, com tots els anys per aquestes dates. Amics, cal que ens reunim per retre homenatge al gran volcà.

És més, gràcies als recents moviments geo-polítics (bàsicament que el vàter torna a funcionar), la comitiva pot tornar de l'exili enguerí per establir-se novament en el Hawaii de l'Horta oest, això és, la Canyada. Però aquesta no és l'única novetat, ja que s'espera la col·laboració en la trobada de figures de reconegut prestigi de les arts i la cultura italiana. És per això que la temàtica d'enguany, a banda dels tradicionals elements exòtics de la cultura polinèsica, aposta pels trossos de pizza, les copes de lambrusco i uns colpets de limoncello. Ja sabeu, localitzeu la vostra indumentària més florida, estireu bé la vostra esquena per al limbo i aclareu la vostra veu per al karaoke, en definitiva, prepareu-vos per a la Festa Italo-Hawaiana!

MEOW

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoEtiquetat com: , Axivat en: Festes Deixa un comentari
Comentaris (0) Trackbars (0)

Encara sense comentaris.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.