La web felina El Bloc de l'opinió felina

31Jul/0912

Caterva Xou


Ja fèia temps que volia dedicar una entrada per promocionar les produccions de Caterva Xou. Aquestes peces d'humor absurd combinen de forma magistral l'humor valencianot, la (su)realitat social i política de la nostra terra, autoparòdia, cultureta pop i, perquè no, una bona dosi de pocavergonya. Referents? Una quants. Des dels esquetxs més tunants de Muchachada Nui als monòlegs de Xavi Castillo, passant, evidentment, pels cassetes de gasolinera de Don Pio. En definitiva, un ens inclassificable que aconsegueix el seu objectiu: la riallada. Entre les seues creacions podem trobar paròdies de programes de televisió com el mític Show de Joan Monleón o aquella cosa anomenada Deportes con Julio Insa (aka DJ Insa), testimonis de personatges de la talla de Jony Ciclos o l'espectacular classe d'Educació para la Valenciania del Frofessor Ferlo.

L'emissió del "programa" es pot seguir a través de la seua web. De moment, per fer boca, vos enllace un poc de publicitat de la bona: La Mafia en Casa presenta el Furbi Camps. Un altre!

MEOW

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoEtiquetat com: , , , , Axivat en: Internet Deixa un comentari
Comentaris (12) Trackbars (0)

  1. Catchable fatal error: Object of class WP_Comment could not be converted to string in /nfs/c01/h03/mnt/2379/domains/webfelina.org/html/wp-content/plugins/quoter/quoter.php on line 476