La web felina El Bloc de l'opinió felina

6Abr/091

Marca blanca

hacendadoEl conjunt d'estratègies i promocions per conquerir el món perpetrat per Mercadona del que ja hem parlat en alguna ocasió, està començant a obtenir resultats. Els productes Hacendado causen furor allà on van i les marques denominades "de tota la vida" (encara que la majoria de marques blanques també són de tota la vida), comencen a notar seriosament els efectes de les noves tendències del consumidor. Cada cop hi ha menys marge de beneficis per fer campanyes promocionals massives en les que intentar convèncer que un determinat producte és molt millor que els demés i per això és més car, i clar, en el prestatge del supermercat estan venuts... O més bé tot el contrari.

Tan greu és la situació, que diverses cadenes de televisió, entitats que viuen bàsicament d'ingressos publicitaris i de timar a la gent amb missatges de mòvil, han començat una curiosa campanya a favor de les marques. Amb anuncis senzills, però contundents en el missatge, intenten concienciar a l'espectador de la importància de l'etiqueta. Alguns amb una gran càrrega metafòrica, altres més directes a l'hora de dir les coses pel seu nom, inclús alguns arriben a donar por presentant un missatge un poc desproporcionat que recorda un poc al 1984 d'Orwell, però, això sí, tots coincideixen en parlar de la marca com un concepte general. Anuncis genèrics per promocionar la compra de productes no genèrics. No deixa de cridar l'atenció.

MEOW

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoEtiquetat com: , , Axivat en: TV Deixa un comentari
Comentaris (1) Trackbars (0)

  1. Catchable fatal error: Object of class WP_Comment could not be converted to string in /nfs/c01/h03/mnt/2379/domains/webfelina.org/html/wp-content/plugins/quoter/quoter.php on line 476