La web felina El Bloc de l'opinió felina

30Abr/091

Cotxes

carreras
Segons publicava ahir Levante-EMV, sembla que Valdemor Sports (l'empresa de gestió d'esdeveniments esportius de l'arxienemic de Harry Potter) sols ha venut 15.000 de les més de 100.000 entrades disponibles per al proper Gran Premi de Formula 1 en el Circuit Urbà de València. Ara resulta que el que era fa un any el millor circuit de tot lo món, ara per ara no és precisament rentable i Lord Valdemor demana ajuda als ens públics per dur endavant la carrera. Al cap i a la fi, es tracta d'un afer que beneficia tots els valencians (en concepte de revenda d'entrades o lloguer de balcons, s'entén).

Al mateix temps, sembla que la política de transparència del PP valencià que ha fet públic el patrimoni del President de la Generalitat, ens ha deixat a tots bocabadats amb eixe Saab del 95 amb la ITV passada fins a l'any vinent. Sorprèn un vehicle privat tan vell per a una fashion victim de la talla del Molt Honorable. Qui sap, potser tindrà un gran valor sentimental.

MEOW

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoEtiquetat com: , , Axivat en: Notícies Deixa un comentari
Comentaris (1) Trackbars (0)
  1. Per al tio Bernie sí que és rentable. Ell cobrarà el canon de 18 milions anuals durant els 7 anys del contracte. Un negoci borratxo.

    I respecte del Saab del 95, és normal que no se l’haja canviat. Si va sempre amb cotxe oficial des de finals dels 90, per a què va a gastar-se diners en un cotxe propi?


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.