La web felina El Bloc de l'opinió felina

16Abr/090

Camps Bomb

campsbomb_minFa un parell de mesos, el President de la Generalitat va eixir a desmentir les informacions que l'implicaven en la trama de corrupció que investigava el Juez Garzón. Independentment de les repercussions que tingueren aquelles declaracions, i la penosa evolució de la trama, sastres toreros inclosos, com se sol dir d'un gran mal surt un gran bé. Així, en un dels comentaris d'una de les notícies que publicà el diari Levante EMV en la seua web sobre aquest tema, algú va escriure la lletra d'una cançó. Aquesta lletra era una espècie de versió de la cançó Sex Bomb amb la que tant ens matxacà Tom Jones ja fa un lustre (i també Urdaci, més recentment), però adaptat a la figura de Paco Camps i a les gestions partidistes que exerceix el seu govern en la televisió autonòmica valenciana. Camps bomb és com es diu aquesta original composició.

L'autor de la lletra va signar com Tom Jones, però dubte molt que el tigre galés tinga coneixement de l'esdevenir de la política valenciana, així que assumirem que prefereix romandre en l'anonimat. En qualsevol cas, li volem donar l'enhorabona, ja que la lletra és molt divertida. Tant és així que hem decidit treure-li un poc més de partit i hem confeccionat un Karaoke online amb la cançó, perquè tothom puga entonar la cançoneta a través de la web:

Accés al karaoke online de Camps Bomb

MEOW

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoEtiquetat com: , , , Axivat en: Música Deixa un comentari
Comentaris (0) Trackbars (0)

Encara sense comentaris.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.