La web felina El Bloc de l'opinió felina

17Mar/096

Portada amb mono titi

monotitiNo és cap secret que en aquesta web tenim una sensibilitat especial per les fotos de persones acompanyades d'un mono titi. Avui, La Razón, en eixa espècie de concurs que tenen de "Envia una foto de Garzón graciosa y gana un patinete eléctrico", publica en portada la foto del jutge de moda en tan singular companyia. El titular aclareix la notícia: "Garzón contó con una funcionaria de apoyo (...)", és a dir, que en realitat és mona titi i és funcionària. Mai hauria pensat que Garzón és del tipus de persones que tenen com ajudant una mona titi, però vist el circ que s'està montant al seu voltant, tampoc em sorprén. Imagine a la mona titi, vestida de botones, espiant a l'hotel Ritz les visites del sastre amb nom de torero a l'habitació del Molt Honorable, per després anar a informar Garzón, que l'espera al cantó vestit de zíngaro i amb un organillo. Garzón, per descomptat entén el que li diu en forma de grunyits, fet comú entre els propietaris monotitescs, que mai deixa de sorprende la resta de mortals.

També és portada avui la campanya dels retors per concienciar la societat dels animals en vies d'extinció. A cas volen que es prohibisquen també les caceries de xiquets? I ara què caçaran els jutges mediàtics com Garzón? Amb el que li haurà costat ensenyar a la mona titi a portar-li els cartutxos...

MEOW

 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • Identi.ca
 • LaTafanera
 • email
Publicat per FelinoEtiquetat com: , , Axivat en: Notícies Deixa un comentari
Comentaris (6) Trackbars (0)
 1. Lo de José Tomás és molt bo, ahir a la portada del Levante em sembla que eixia doble: a dalt venia viu a Camps i abaix triomfava en el ruedo. Deu ser un altre d’eixos amb doble vida: torero de dia, sastre de noche. Una bona idea per a un curt.

  La campanya dels retors és tramposa, perquè al costat del línce el que haurien d’haver posat és l’imatge d’un fetus, però clar no hauria quedat tan mona com la d’un bebé somrient.

 2. Respecte la campanya, ja comencen a circular les paròdies:

  El Protegido

  I parlant de religió, no deixeu de llegir el nou post de Vicisitud y Sordidez: Las cinco creencias religiosas que más me han hecho reir

 3. També ho podien haver enfocat d’una altra forma:

  El Protegido

 4. No m’acostume. Em continua repatejant que l’Església opine sobre aspectes tan personals. Hi ha de tot, però, la majoria de les vegades, la decisió de realitzar una interrupció legal de l’embaràs és una de les més difícils que ha de prendre una dona/parella en la seua vida. En ocasions, problemes de salut greus per a la mare o per al futur xiquet obliguen a prendre una determinació. Altres vegades, es tracta d’evitar que un embaràs no desitjat trenque la vida d’una adolescent. En aquest cas, una adequada educació sexual podria ser més útil que la constant denúncia a la qual ens sotmet l’Església que, paradoxalment, també està en contra de l’ús de mètodes anticonceptius. Què fem ahí?

  Està clar que la interrupció de l’embaràs no és cap broma i que no s’ha de prendre com si fóra un mètode anticonceptiu. Més educació sexual i menys campanyes agressives, per favor. Quant a l’Església, més valdria que es preocuparen pels xiquets nascuts, en lloc de fer-ho amb tant de fervor catòlic per aquells que encara es troben a dins de l’úter.

 5. Ja m’he llegit el post sobre les religions. Què fort lo de l’emperador galàctic Xenus i les ànimes extraterrestres en cines.

  També té gràcia el post sobre el Sant Prepuci:

  Todavía más gustirrinín le proporcionaba este pellejillo a sor Agnes Blannbekin, monja mística del siglo XVIII a la que el capullo se le aparecía en sus trances, materializándose en su boca y haciéndola gozar hasta el delirio por su sabor dulce y carnoso: auténtica comunión con el cuerpo, la sangre y la polla del Altísimo. ¿A que se han hecho desde ya fans de sor Agnes?

 6. Parlant d’abortament, mireu la presentació que passen en les classes de EpC de 4rt d’ESO en una escola concertada de La Rioja: I després parlen d’adoctrinament!

  Segons la informació que aporta el Blog, els docents afirmen que l’han passat sense les referències polítiques…


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.