La web felina El Bloc de l'opinió felina

13Mar/097

Indagacions supèrflues

omfgCoses d'internet: Resulta que estic llegint un divertidíssim post en Vicisitud y Sordidez sobre com millorar una seqüela (bàsicament afegint el snowclone Electric Boogaloo com a subtítol i fent que aparega el cantant britànic Paul Rodgers) i, a causa de les contínues al·lusions a l'actual vocalista de Queen, decidisc cercar un poc més d'informació sobre ell. Així que vaig a la Wikipedia i comence a llegir l'article que li dediquen. Però abans de finalitzar, trobe una cosa que em crida l'atenció en la secció "Véase También", ja que, entre enllaços als articles que la enciclopèdia d'internet dedica als grups en els que ha participat el cantant (The Firm, Bad Company i Queen) apareix un enllaç a l'article de Chuck Norris. WTF!! Quina estranya relació hi haurà entre el cantant de rock anglés i el super-heroi texà? Amb la necessitat d'aclarir aquesta incògnita, faig una recerca a Google amb el noms dels dos personatges. Els resultats mostren que sols es tracta de l'evident paregut físic entre els dos, clar. No sé com no m'he adonat. El cas és que aquesta similitud entre famosos ha donat per més d'una broma, algun rumor i alguna que altra confusió. La veritat és que el paregut és més que raonable, jo diria que inquietant. Per un moment, se'm passa pel cap que potser Rodgers i Norris fóren la mateixa persona, una mescla entre Clark Kent i Miley Stewart, quedant-se amb el alter-ego dels dos: Superherori pel dia i superestrella del rock per la nit. OMG! Descarte ràpidament la idea, ja que Chuck Norris no necessita un alter ego per a cantar. Satisfet de les meues indagacions i pels coneixements adquirits en aquesta singladura cibernètica, decidisc tornar al Món RealTM. És millor assimilar el contingut d'internet en dosis xicotetes.

MEOW

PS: Després de tornar al Món RealTM i revisar aquest post, m'ha vingut al cap un paregut raonable amb Paul Rodgers encara més torbador.

 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • Identi.ca
 • LaTafanera
 • email
Publicat per FelinoEtiquetat com: , , Axivat en: Internet Deixa un comentari
Comentaris (7) Trackbars (0)
 1. Chuck Norris és únic, però sí que es tenen un paregut. Per cert, no funciona el vídeo de Chuck Norris tocant el piano.

  Parlant de Hannah Montana, ahir em viu un nou episodi aprofitant que no havia anat al cine amb vosaltres, jeje Féreu sessió doble al final?

 2. Ja ho he arreglat.

 3. Se pega mogolló la cançoneta que “canta” Chuck Norris. Me l’he baixada, resulta que és de Meat Loaf i es diu: I’d Do Anything For Love (But I Won’t Do That).

 4. Als comentaris del vídeo hi ha qui dubta que Chuk Norris faça qualsevol cosa per amor…

 5. Un WTF que em trobí ahir pel carrer mentre feia la meua ruta fallera.

  Algú sap interpretar què carai significa?

 6. Sabeu quin és també un bon subtítol per a afegir a una seqüela? El insulto final. Igual que en Agárralo como puedas 33 1/3: el insulto final.

 7. Sí que és un bon subtítol je je je Però jo crec que aquest ja és més bé per a terceres parts, aquestes que pretenen tancar la saga abans de temps. Així, la quarta part sol tenir el següent títol “Un nuevo comienzo

  Exemple:

  Mi amigo Mac II: Electric Boogaloo
  Mi amigo Mac III: El insulto final
  Mi amico Mac IV: Un nuevo comienzo


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.