La web felina El Bloc de l'opinió felina

4Mar/090

Eslògans fallers

gilipollo
Ja es nota l'ambient faller als carrers de València i també a casa. Aquesta setmana he rebut a la meua bústia (la de veritat, eixa caixeta metàl·lica que hi ha al costat de l'ascensor) un curiós pamflet publicitari d'una botiga de petards (sic) en el que es detallen, en 8 pàgines farcides de colorins i noms disparatats, les novetats en explosius per aquesta temporada. Em sorprén la quantitat i la varietat de petards que n'hi han, total, al final tots fan pum. Però el que més gràcia m'ha fet és el lema publicitari que es gasten per promocionar el 4x3 faller: Al més pur estil insulta-al-teu-client-potencial, que tan de moda ha posat la coneguda cadena d'electrodomèstics on no van a comprar els tontos, arriba la frase publicitària del moment: ¡No seas Gilipollo!. Trobe que cap altre producte del món podia ser anunciat amb aquesta frase. Ens esperen unes falles molt sorolloses. Què farem!

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoEtiquetat com: , , Axivat en: Spam Deixa un comentari
Comentaris (0) Trackbars (0)

Encara sense comentaris.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.