La web felina El Bloc de l'opinió felina

3Feb/095

Paquidermo en el salón


Són moltes les cançons que s'han presentat a Eurovisió 2009, unes més frikis que altres, però cap tan torbadora com Paquidermo en el Salón de El Hombre Negro. Ningú sap qui s'amaga darrere d'aquest misteriós pseudònim, però jo ja porte una temporada que no em lleve la cançoneta del cap. Tant és així que li he fet un videoclip emprant un fragment malaltís de El Sentido de La Vida a què em recordava la cançó, supose perquè també m'ha generat sempre eixa estranya sensació de por i risa al mateix temps. Espere que vos agrade.

MEOW

 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • Identi.ca
 • LaTafanera
 • email
Publicat per FelinoEtiquetat com: , , , Axivat en: Música Deixa un comentari
Comentaris (5) Trackbars (0)
 1. Simplement brutal. Li pega mogolló. Bon treball. Ja veuré els altres vídeos freaks després de l’examen de demà (ja l’últim!!!).

 2. Acabe de vore els altres videoclips frikis i són una puta merda. El del Paquidermo en canvi, la primera volta que la sents no et fa gràcia, però quan la sents unes quantes voltes enganxa. En la faena també coincidien, en canvi a altres els semblava satànica.

 3. A mi me la van clavar al cap de bon matí, quan estic en estat de semi consciència els de No Somos Nadie de M80 i des d’aleshores em passe el dia cantant “paquidermo paqui paqui-dermo”

  Com dic, és entre malaltisa i torbadora amb eixe rollo Yogui-Bubú. Surrealista de totes totes.

 4. ey soy un componente de el hombre negro. acabo de encontrar esto. gracias por el video es brutal. te lo digo como fan de los python y como friki asombrado de ver que alguien ha hecho esto una cancion nuestra. como nos encontraste? en la pagina de eurovision? sabia q no seria mala idea presentarnos, jajaja. pues eso gracias que nos a exo mucha ilusion. un saludo!

 5. Hola Richardsson, celebro que os gustase el video. Escuché la canción en la radio, y busqué más info en internet. Luego se me ocurrió lo de la escena de El Sentido de la Vida y esto es lo que salió. Por lo demás, una pena que no os hayan seleccionado para Eurovisión, hubiera sido la traca!


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.