La web felina El Bloc de l'opinió felina

5Feb/091

OWNED televisiu

S'ha parlat molt per internet del OWNED que han fet els de El Intermedio al programa Más Se Perdió En Cuba. Fa temps que els dos programes s'han declarat una guerra oberta, i la setmana passada els d'Intereconomia van fer públic (en exclusiva mundial) un vídeo en el que el presesentador de la Sexta, Wyoming, esbroncava una becària de males maneres.

El vídeo, es va distribuir durant el cap de setmana per internet generant gran polèmica i espectació: El dilluns Wyoming devia pronunciar-se sobre el vídeo al seu programa. La resposta, en una emissió que va batre els rècords d'audiència, va ser aquesta: "Pido disculpas a la adiencia, a la compañera y sobre todo a Intereconomia... porque se la hemos colao!!!". Efectivament, el vídeo es tractava d'un montatge. Posteriorment van explicar la gestació del vídeo-trampa i com ho van colar en la programació del programa de la cadena rival: simplement ho van enviar per email (sic). Amb tot això, van posar en entredit el rigor informatiu de la cadena, que en cap cas va contrastar la informació rebuda de forma anónima per internet.

A mode d'homenatge a aquest moment televisiu -que alguns titllen d'històric-, he fet el vídeo-muntatge que obri aquest article. Reviseu bé el que rebeu per internet, que després passa el que passa.

MEOW

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoEtiquetat com: , , , Axivat en: Video Deixa un comentari
Comentaris (1) Trackbars (0)
  1. Curiosa la polèmica. Llàstima que el vídeo es veja un poc mal. L’has posat com a video reponse a algun amb moltes visites? El de Paquidermo també el podries posar com a video reponse.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.