Els productors

uwe-boll-uncle-samVoleu ser productors de cine? Uwe Boll vos dóna una oportunitat única per entrar en aquest món per la porta gran: financiar la seua propera pel·lícula, Blackout. El director alemany, famós per les seues adaptacions de videojocs com Alone in the dark, House of the dead o Postal, intenta recaptar entre els usuaris d’intenet els 18,000,000$ que necessita per al seu pròxim projecte. Bo, en realitat es conforma en juntar el 43% d’eixa quantitat, amb el que, pensa, ja podria fer la pel·lícula. Per això ha habilitat en la web de la pel·lícula un sistema per fer donacions a mode de participacions de 33€. A canvi d’aquesta inversió en la producció, et promet una edició especial del DVD de la pel·lícula (un cop finalitzada), acompanyat d’un diploma signat per ell en el que s’agraïsca la teua col·laboració. També, entre els aspirants a productor, sortejarà 50 viatges a Canadà per visitar el rodatge i participar en un càsting per a un paper secundari. Aparèixer en una pel·lícula d’Uwe Boll? Això sí que no té preu!

El cas és que en la web asseguren que si al final no es fa la pel·lícula, tornaran els diners a tots els participants. No seria gens estrany que es donara eixa situació, perquè per acomplir les seues espectatives monetàries mínimes, necessitaria unes 163,000 donacions a través de la web, que no són poca cosa. Però el cineasta boxejador, levanta passions en internet, ja siguen per a bé o per a mal. Per exemple, la iniciativa Stop Dr. Uwe Boll, que arreplega firmes perquè l’alemany deixe de fer pel·lícules, ja supera les 320,000 signatures. Uwe Boll ha declarat que si arriben al milió, deixarà de dirigir. Hi haurà tanta gent disposada a financiar el seu proper treball com la que n’hi ha a favor de què no treballe mai més? Ara més que mai, el futur del Dr. Boll està en les teues mans.

MEOW