Googleant fins la Web Felina II

Fa un any vam fer un anàlisi de les frases que ha cercat la gent en Google per arribar a la Web Felina amb les dades proporcionades pel servei d’estadístiques que tenim instal·lat. Ara, un any després i amb un nou servei d’estadístiques, arriba el moment de descobrir quines són les recerques més curioses que ens han aportat visites.

En general, les paraules i frases de recerca no han variat molt de les comentades a l’anàlisi de 2007; de nou la categoria SPAM, amb recerques preocupades per la fí del Messenger i d’altres finals del món anunciats per email, és la que més visites ens ha aportat. Els noms de personatges famosos i d’alguns coneguts, com calia esperar, continuen poblant aleatòriament els llistats. Ara bé, també hi han novetats al 2008, que per les seues característiques, ens fan afegir al llistat dues noves categories. Passem a comentar-les a continuació.

1. CELEBRACIONS

Per alguna estranya raó hem tingut un bon grapat d’entrades provinents de recerques relacionades amb celebracions. Des de gent que cercava “llocs idilics per casar-se” fins persones que volien quedar bé de cara a la galeria trobant “textes felicitacio bodes plata” o “un conte per a una boda“. D’altres, simplement cercaven la diferència entre “bodes de plata or i plati“, per no clavar la pota. Ara, el meu favorit, ha estat el que cercava “cartells per aniversaris gimnas“. Sí, però de quants anys?

2. GOOGLE HO SAP TOT

Últimament està molt de moda preguntar directament a Google per les coses que no se sap. El que passa és que a voltes les preguntes poden resultar preocupants, com aquell que pregunta “de que se alimentan los gatos” o el que es qüestiona “que és un detergent“… Espere que no fos la mateixa persona, per si de cas: El gats no s’alimenten de detergent! D’altres pregunten coses més temeràries que cercar Google en Google, com el que li ha demanat “de que color era el caballo blanco de santiago“, com si volgueren descobrir si Google és humà o un replicant. També n’hi han algunes que, en cas de trobar la resposta en Google, necessitaria uns quants anys per poder analitzar-la, com el que va arribar a la web cercant “titol de totes les pelicules sobre fets reals“. De segur que vols saber-ne totes!? No obstant, si m’he de quedar amb alguna, trie sense dubte la de la persona que va preguntar “que significa andy“. Sols els que tenen l’icona del Messenger blava poden arribar a aquest nivell d’abstracció.

3. INCLASSIFICABLES

No podia faltar la secció de les recerques difícils de classificar: Per exemple, persones que han trobat la nostra web cercant la frase “radio gugu“… Potser es tracta d’un sant i senya? la resposta és radio gaga? O gent que cerca “musica cristiana de felinos“, que no sé ben bé de que es tracta, però d’entrada dóna un poc de por. També, com que internet is for pron, n’hi ha gent que ha escrit al buscador de Google “porno 4ever“, presumiblement cercant un grup del facebook amb interessos afins… I ens ha trobat a nosaltres, ejem, o l’ambiguitat que susciten els qui arriben a la web mentre cercaven una “polla escocessa” o “fotos de dones majors“. Pot ser anaven darrere d’una especie de gallina pelroja autòctona de les Highlands i les fotos de iaies fent calça eren per il·lustrar un treball sobre la tercera edat. O això espere. En qualsevol cas, aquestes persones no van trobar el que cercaven a la web, d’altres, en canvi, han tingut més sort: Per exemple, el visitant que accedí cercant “videos de pajas” es va trobar amb el nostre resum en cinc segons de Mi Amigo Mac. “Las pajas, eso es!” exclamaria l’anònim visitant davant la troballa, com Arquímedes el seu Eureka, també corrent despullat pels carrers de la seua ciutat, siga la que siga. Finalment, m’ha cridat l’atenció el cibernauta que ha accedit a la web preocupat pels “excessos fallers“. I és que, a qui no li preocupen excessos fallers?

MEOW

2 comentaris per “Googleant fins la Web Felina II”

Els comentaris estan tancats.