La web felina El Bloc de l'opinió felina

2Gen/090

Feliç any nou 2009

La Webfelina vos desitja a tots un feliç any nou 2009. I ara encetem el nou any amb un breu repàs a les darreres novetats.

Recentment concloguérem la darrera edició del joc de les pelis i ho celebràrem amb repartiment de premis amb un sopar 6CP al restaurant Dcel i després al pub Christopher Lee (since 1971). El proper joc variarà el format i versarà sobre pictogrames.

El llançament audiovisual dels nadals ha sigut el nostre curt Harry Potter i la nòmina filosofal, que després d’una àmplia campanya de difusió acaba de superar les 200 visites. El temps dirà si és un nou èxit de la Webfelina o un fracàs.

ElSuperagent ha estat penjant altres vídeos recentment, com les aparicions del líder blocjover Pere Fuset a la sèrie Singles o l’espot del Fes-te sentir que gastà el Bloc en la campanya del 14M del 2004 (i que encara no estava al Youtube). I també ha editat i penjat l’aparició de Júlia Cerdán a la sèrie MIR:

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per StevieEtiquetat com: , Axivat en: Video Deixa un comentari
Comentaris (0) Trackbars (0)

Encara sense comentaris.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.