La web felina El Bloc de l'opinió felina

26Gen/091

Cinquena edició del Cinema en valencià

cinema09El Servei de Política Lingüística de la UV i el Servei de Normalització Lingüística de la UPV han organitzat la cinquena edició de Cinema en Valencià. En el primer bloc de la programació destaquen les conegudes Vicky Cristina Barcelona i Austràlia. Completen la programació Forasters de Ventura Pons, l'interessant Els nens de Huang Shi i el documental L'advocat del terror. Segons l'organització, la programació s'ampliarà per continuar tots els dimarts fins el mes de juny, amb títols "de qualitat i acualitat". Les pel·lícules, doblades o subtitulades al valencià, es programaran al cinema UGC els dimarts a les 20:00h i seran gratuïtes amb el carnet universitari.

La novetat d'aquesta edició és que amb un carnet universitari podrà entrar el titular més un acompanyant. També premiaran la fidelitat del públic en general, regalant els assistents que adquirisquen una entrada una altra per a la setmana següent. Convenients incentius per als que ja no tenim el carnet universitari.

En definitiva, una més que atractiva proposta per gaudir del millor cinema, al millor preu i en la nostra llengua. Per més informació visiteu la web oficial seguint aquest enllaç.

MEOW

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoEtiquetat com: , , , Axivat en: Cinema Deixa un comentari
Comentaris (1) Trackbars (0)
  1. Fins que no acabe exàmens no puc. A la primera que podria és a la d’Austràlia. Els dimarts treballe fins les set així que supose que aplegaria justet. La veritat és que no he estat mai en eixos cines, però supose que no tindran pèrdua.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.