La web felina El Bloc de l'opinió felina

10Des/082

Tarifa Polissó

Tots hem sentit parlar de l'overbooking de les companyies aèries. Desgraciadament resulta una pràctica molt comuna, vendre més bitllets que places disponibles hi ha a l'avió. Això provoca que algú es quede en el mostrador de facturació amb cara d'imbècil quan li diuen que, tot i la seua reserva prèviament abonada, el vol està ple.

Els de Renfe van encara més enllà, perquè no sols venen més places que seients, sinó que no ho descobreixes fins que arribes al teu seient i descobreixes que algú l'està ocupant. Un polissó? No, el bitllet és tan legal com el teu, però ell ha pujat abans al tren. En aquest cas, també se te queda cara d'idiota, però almenys viatges.

El passat cap de setmana vaig viatjar en tren i vaig ser testimoni d'aquestes pràctiques. Tant en el viatge d'anada com en el de tornada, algunes persones amb el bitllet a la mà han descobert que el seu seient l'havien revenut (en alguns casos més d'una volta). Llavors els ha tocat viatjar en la cafeteria del tren o de vagó en vagó a la recerca d'un seient buit, fins que, en alguna parada, pujava el seu propietari legítim. Però el que més m'ha sorprés és el que els ha dit el revisor a resposta de les seues queixes: “No se'n preocupen, posen una reclamació i els tornaran el preu del bitllet”. No importa que l'errada, de la que es responsable l'empresa de transports ferroviaris, t'haja fet viatjar cercant un seient a cada parada, o directament de peu, al final has arribat a destí. Responsabilitat per les molèsties ocasionades? Cap, et tornen els diners i au. Renfe sempre guanya, ja que el teu seient l'està cobrant de les altres persones als qui l'ha venut i, en tot cas, del 15% de l'import que cobra en cas de possibles anul·lacions als incauts que mai sabran que eixe bitllet estava revenut abans de cancelat. En unes altres paraules, Renfe ha inventat una nova tarifa low-cost: La Tarifa Polissó.

MEOW

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoEtiquetat com: Axivat en: Viatges Deixa un comentari
Comentaris (2) Trackbars (0)
  1. Puc donar fé d’açò. Fins a quatre vegades van vendre el bitllet. Si només van reclamar la meitat, ja eixen guanyant. De totes formes pense que Renfe és de les coses que millor funcionen a aquest país, encara que en aquest cas han demostrat tindre molt poca vergonya.

  2. Crec que en aquest cas, el problema és dels qui li han muntat el sistema de reserves a Renfe (probablement una empresa externa). Sols espere que aprenguen dels errors i evolucionen cap a un sistema senzill i còmode de reserva de bitllets online (el de ara,com ja s’ha publicat en diversos mitjans, és un desgavell total). Tanmateix, trobe que encara els falta un bon camí per posar-se a l’altura d’altres webs de venda de bitllets, com per exemple, les de les companyies aèries.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.