La web felina El Bloc de l'opinió felina

3Des/081

El malson recurrent d’un Dr. X qualsevol

La campanya nadalenca ja està ací. Els centres comercials i botigues comencen a estar atapeïts de pares, mares i d'altres familiars desesperats per adquirir el joguet de moda. "Ho sent, s'ha esgotat", repeteix una i altra vegada el pacient empleat. I el comprador ha de decidir si continuar el peregrinatge en què està immers tota la vesprada o si improvisar i demanar per una alternativa. Quines dates!

Mentrestant els canals de televisió ens bombardegen amb anuncis de joguines que promocionen les novetats d'ara o els jocs de sempre, això sí, amb els avantatges de la nova TDT: Més de vint canals per veure els spots publicitaris a una qualitat d'imatge i só sublim. D'anuncis n'hi han de tots tipus: Els que són odiosos, els que, per alguna estranya raó, sols agraden als més menuts o els que, passe el que passe, no evolucionen any rere any. Una curiosa combinació d'aquests tres tipus d'anuncis seria la que definiria els anuncis d'eixa mena de Geyperman modern, anomenada Action Man.

Els anuncis de Action Man, sempre conten una batalleta en la que el Dr. X (el roí de marres) intenta conquerir el món i Action Man, ataviat amb el gadget més estrafolari, li reventa els plans. Tot això contat en 20 segons, el que suposa una capacitat de síntesi brutal. Per això, m'ha fet molta gràcia les frases que han començat a circular per internet en què es parodien els guions dels anuncis del ninot paramilitar, presentant un Dr. X reformat, fent plans normals que es veuen truncats de forma dràstica per un sàdic Action Man, no disposat a perdonar (i perdre així l'únic objectiu que té en la vida). D'aquesta manera, es poden tobar frases com aquestes (font Frikipedia):

El Dr. X está disfrutando de un helado Häagen-Dazs, ¡¡Pero Action Man, con su rayo de calor intenso conseguirá derretirselo sin que pruebe bocado!! ¡¡Estás acabado, Dr. X!!

El Doctor X quiere graduarse en medicina, ¡¡Pero Action Man, con su nueva máquina demoledora robada, conseguirá destruir sus esperanzas de labrarse un futuro y de reconciliarse con la sociedad!! ¡¡Estás muerto, Doctor X!!

El Dr. X quiere aplicar abono en la finca de su abuelo, ¡¡Pero Action Man, con su fumigadora 3000 conseguirá echársela a perder!! ¡¡Estás perdido, Dr. X!!

El Dr. X está donando una fortuna a una ONG de ayuda al tercer mundo, ¡¡pero action man con su despellejador rayo Gamma Zeta lo detendrá!! ¡¡Estás muerto Dr. X!!

El Dr. X está buscando una compañera de piso, ¡¡Pero Action Man, con su motor explosivo de 325 válvulas conseguirá ensuciarle el piso para frustrar sus planes!! ¡¡Estás sólo, Dr. X!!

No arribaran al nivell d'èxit que tingueren els fets de Chuck Norris, però estan bé per passar una bona estona descobrint la veritable cara de l'odiós ninot d'acció. Ja no moles gaire, Action Man!

MEOW

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoEtiquetat com: , , , Axivat en: TV Deixa un comentari
Comentaris (1) Trackbars (0)
  1. Són molt bones les frases, no ho coneixia, però té prou de futur. I no n’hi han vídeos sobre això? Puix seria una bona idea per a un curt, inclús per al de Balagueró que no teníem molta idea. Amb personatges reals és una idea ràpida i senzilla de fer.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.