La web felina El Bloc de l'opinió felina

14Nov/080

Sor Zaplana Maravillas

En els darrers dies s'ha parlat molt envers la plaqueta que volen posar en el Congrés del Diputats per retre homenatge a Sor Maravillas, la monja beatificada per Joan Pau II (te vol tolomón). Independentment de la polèmica, a mi el que m'ha cridat l'atenció és una altra cosa: Vos heu fixat en el retrat de l'homenajeada que han publicat alguns mitjans? No vos recorda algú? Increíble! És Zaplana disfressat de monja!

Casualitat? O es tracta d'una conspiració judeo-masónica perquè Zaplana torne d'incògnit a l'Hemicicle com si d'una segona part de Monjas a la Carrera es tractés... Preferisc no continuar per eixe camí que m'estic fent por a mi mateix. En qualsevol cas, per remarcar un poc més l'insòlit paregut, vos propose el clàssic joc de trobar les diferències. A vore si en trobeu alguna. Je!


MEOW

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoEtiquetat com: , Axivat en: Notícies, Política Deixa un comentari
Comentaris (0) Trackbars (0)

Encara sense comentaris.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.